Bulbit férgek,

bulbit férgek

A kutatók egy két méter hosszú lyukat találtak a megkövült ősi tengeri üledékben, ami valamikor egy hatalmas tengeri ragadozónak adhatott otthont. Hasonlóan vadászhatott zsákmányára, mint a ma is létező Bobbit féreg.

A Bobbit férgek a homokos tengerfenékbe ásott lyukakban élnek, és várják, hogy a tapogatóik jelezzék, hogy zsákmány van a közelben.

NaturalSwiss Videók - A gyomorban élő paraziták

A testük puha, de az állkapcsuk olyan erős, hogy képesek kettéharapni egy halat. Ludvig Löwemark, a Tajvani Egyetem professzora szerint 20 millió év elteltével nem lehet megmondani, hogy az állat, aminek megtalálták az odúját, a Bobbit őse lehetett-e, de mindenképpen egy hasonló életmódú ragadozó féreg lehetett.

bulbit férgek

A Bobbit férget egyébként egy nőről nevezték elaki egy konyhakéssel vágta le bántalmazó férjének péniszét. Az ősi féregodút Tajvan északkeleti pinwormok felnőtteknél gyorsan kezelik találták a kutatók, egy 20 millió éves megkövesedett üledéktömbben.

bulbit férgek

A lyuk a valaha volt állat nyálkája miatt úgy kövesedett meg, hogy meg tudták figyelni a nyílásának pontos mintázatát. Ez alapján ki tudták zárni, hogy más, odúásó vízi lény lakott volna benne, és arra következtettek, hogy az odú valaha volt lakójának hasonló vadászati technikája lehetett, mint a Bobbit féregnek.

Tudja-e, melyik az élővilág leghosszabb állata? Elter Tamás Ha megkérdezik, melyik a ma élő leghosszabb állat, bobbit féreg tájékozottak legnagyobb valószínűséggel azt válaszolnák erre, bobbit féreg a kékbálna, amely elérheti akár a 31 méteres testhosszúságot is. Parazitál minden sorozatot egymás után A legijesztőbb tengeri féreg Érdekes Világ Bobbit féreg Érdekes Világ Kerekféreg kezelés tünetei Íme, itt van a tengerek legijesztőbb férge Íme, itt van a tengerek legijesztőbb férge Íme, itt van a tengerek legijesztőbb férge Temetése Ez a homok alól, lesből támadó tengeri bulbit férgek egy megelevenedett horrorszörny BAMA A gerinctelen élővilágnak van azonban egy olyan faja, amelynek testhossza a kékbálna hosszának csaknem a kétszerese lehet.

Ugyanis mikor a férgek az bulbit férgek rántják bulbit férgek áldozatukat, a bejárat beomlik, és minden alkalommal újra kell építeniük, ez pedig egy specifikus mintázatot eredményez. A vizsgált őskövületben ilyen odút találtak.

Ez azt jelenti, hogy a tengerfenékben egész ősféreg-kolóniák élhettek.

Ezek a kitalált lények hatalmas férgek formájában, amelyek a föld alatt élnek, és veszélyt jelentenek az összes többi organizmusra. Valójában ezekhez a szörnyekhez hasonló lények még a valóságban is léteznek. Az úgynevezett bobbitférgek Eunice aphroditois az óceánok fenekén élnek, és mélyen elrejtik a 3 méteres testeket. Az áldozatok láttára kinyitják a szájukat és széttépik őket, egyidejűleg mérget engednek testükbe és megbénítják mozgásukat.

A kutatók remélték, hogy a férgek vagy áldozataik megkövült maradványai is fennmaradtak a leletben, de eddig nem találtak ilyesmit.