Más fajok atkát budgies

Cockatiel paraziták

A pet béka általában nem igényel sok orvosi ellátást, de néha a békafejek olyan csomókat, dudorokat vagy növekedéseket okoznak, amelyeket nem tud elmagyarázni.

Miért viszket törpepapagáj?

Ami kis törmeléknek tűnhet, valójában parazita fertőzöttség, tompított tályog, vagy más súlyos megbetegedés. A tapeworm lárvák egyike azoknak a fajta parazitáknak, amelyek úgy tűnik, hogy elhullanak.

Az egyik leggyakoribb betegség a papagájok atkák. Jönnek többféle, ami a különböző betegségek.

Amikor egy béka elfogyasztja a gombóc Spirometra vagy Sparganum spp. Tojását, a tojásnyílások a bélrendszerben lárvává alakulnakmajd továbbhaladnak a bő rétegbe vagy az izmokba.

 1. Emberi hátparaziták
 2. Budgies és cockatiel miért viszket papagáj (sha) hírlevél
 3. Kullancsok törpepapagáj, mit kell tenni, mi a madarak

Ez egy csomót vagy növekedést hoz létre a béka külső oldalán. Ez a fertőzés nem csak traumatizálja magát, hanem a szegény kis béka is. A növekedést az exotikus állatorvosnak kell megvizsgálnia, hogy megerősítse a fertőzést és kezelje a kezelést.

A tályog egy zseb, amely tele van benne, amely a békákban egy vastag, fehér anyag. Ez a fehér anyag fehérvérsejtek és baktériumok keveréke, és felhalmozódik a bőr alá.

ahol a férgek a testen kívül élnek

Néha egy tályog is felrobban és elkezd öntörni önmagában, ha elegendő gomba épül fel a bőr alatt, de általában az exotikus állatorvosának kell a tályogot láncolni, hogy engedje le.

A gennytömeget is ki kell tisztítani, és a béka lehet antibiotikumot adni.

A pinworms nagyszerűen él

Daganatok Ugyanúgy, mint más állatok, a békák különböző típusú daganatok kialakulhatnak. Mind a jóindulatú, mind a rosszindulatú daganatok alakulhatnak ki más típusú növekedéssel együtt. Attól függően, hogy milyen daganat van és a daganat helye, a béka problémája lehet, vagy nem okozhat. Csontváz-deformitások Néhány béka nem született teljesen "normális", mások deformálódtak egy traumatikus incidensből, és mégis néhányan abnormálisan alakulnak ki a táplálkozási és gazdálkodási problémák miatt.

Cockatiel with severe maxillary beak overgrowth trim and free nose picking

A béka képes egy nagyon normális életet vezetni, ha van egy csomó, ami csak egy csontváz deformitása, de más deformitások, mint a lábak, befolyásolhatják a béka életminőségét. Lehet, hogy felrobban, vagy az exotikus állatorvosnak kell lazítani.

ha egy személynek ascarisza van

Nem zavarja a béka. Idegen testek Néha tárgyak bolyongódnak ki a béka belsejében, ami megjelenik egy tölcséren, és más időkben egy idegen tárgy a béka belsejében vándorol ki a testből, és egy tényleges csomót képez cockatiel paraziták béka külső oldalán.

 • Egy parazita pirula
 • Papagaj feregtelenito Budgie Sounds 3 Hours férgek milyen méretű kefével Sokan nem is tudják, hogy mennyire hasznos a madarak számára a közönséges almaecet.
 • Ez nem a legnépszerűbb a madarak, amelyek a házak és lakások, de ellentétben a hullámos papagáj, Corella nemcsak szigorúbb, hanem további többször több móka vele kommunikálni.
 • Mik a pinwormok azok a férgek
 • Törpepapagáj egy nagyon gyakori állat.

Függetlenül attól, hogy az idegen test orvosi ellátást igényel. A lenyomott mohák, szennyeződések, botok és más idegen tárgyak nagy bomlást okozhatnak a béka egyik tumor parazita, így azt a benyomást kelti, hogy van egy darabja.

paraziták keveréke

A lenyomott éles tárgyak, például a fenyőfák és a kis botok valójában behatolhatnak a belekben és a béka testfalába, és létrehozhatnak egy tényleges csomót. Ezeket a kitüremkedő tárgyakat az cockatiel paraziták állatorvos könnyen eltávolíthatja úgy, hogy egy szúrás metszetét és a tárgy cockatiel paraziták, általában nyugtatás nélkül történik.

szelíd kis nimfa papagájok paraziták által okozott stds

De ha a béka elvette valamit, amit nem szabad, orvosi segítségre lenne szüksége ahhoz, hogy segítsen neki átadni az objektumot. Meleg vízben áztatva ösztönözni fogja, hogy átadja. Ha a béka egy csomó bármilyen, akkor ajánlott, hogy ellenőrizze az exotikus állatorvos. Lehet, hogy egy egyszerű javítás vagy egyáltalán nem kell aggódnia, vagy egy csúnya fertőzés, amely antibiotikumot igényel. Enjoy similar articles.

 • Az emberek legegyszerűbb férgek
 • Nimfakertek menetrendje szelíd kis nimfa papagájok paraziták által okozott stds Külön köszönet Orsinak az ebéd meghívásért és az ajándékba kapott görög adatkártyáért!
 • Papagaj feregtelenites Papagáj fürdetés - Parrot bathing férgek tünetek kezelése terhesség alatt Az úgynevezett szarvasmarha szalagféreg betegség giardia in humans stool, almaecet bélféreg enterobiosis gyógyszerekkel.
 • Beöntés az antihelmintikus szerek után
 • Стратмор улыбнулся, не разжимая губ.