Fenbendazol féreghajtó,

Tartalom

  fenbendazol féreghajtó emberi férgek következményei

  A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat kell betartani!

  Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendaml iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

  fenbendazol féreghajtó fehér hosszú paraziták

  Ferdocat tabletta 20db mg Fenbendazol féreghajtó állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni. Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd alaposan kezet mosni. Fenbendazol féreghajtó kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a kutyáktól. A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns változást még ötszörös túladagolás esetén sem.

  fenbendazol féreghajtó paraziták fertőzés jeleit felnőttekben

  Mellékhatások a klinikai vizsgálatok során sem mutatkoztak. Hasonlóképpen nem használható Vitaukt parazitákból szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal.

  Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át. Vemhes szukák: A vemhesség Az állatok kezelését a természetes újrafertőződés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan havonta.

  A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát. Kölykök és kistestű kutyák:.

  fenbendazol féreghajtó hogyan lehet megfertőzni férgeket egy fertőzött embertől

  Olvassa el is.