Féreg | ESET Glossary | ESET Online súgó

Féreg támogatása

Tartalom

  féreg támogatása mit kell gyorsan inni a férgektől

  Mi az a rosszindulatú szoftver a Mac gép esetén? Ha megjelenik egy üzenet, amely szerint az internetről letöltött elem kártevő lehet, akkor a legbiztonságosabb, ha áthelyezi azt a Kukába, majd kiüríti a Kukát.

  féreg támogatása hogyan válasszuk ki a heringet férgek nélkül

  A rosszindulatú szoftver egy olyan kártékony szoftver, amely vírusokat, férgeket, trójai vagy egyéb olyan programokat tartalmaz, amelyek károsíthatják a Mac gépet és veszélyt jelenthetnek a személyes féreg támogatása. A kártevők akkor települhetnek a számítógépre, amikor e-mailekből, üzenetekből vagy webhelyekről letölt valamit.

  féreg támogatása giardiasis enni lehet

  Egyes kártevők csak bosszúságok okoznak. Általában azonban az a céljuk, hogy átvegyék a vezérlést a Mac gép felett, személyes és pénzügyi adatokat gyűjtsenek, illegális tartalmat tegyenek elérhetővé, levélszemétnek számító e-maileket küldjenek, vagy a hálózat egyéb rendszereit károsítsák.

  féreg támogatása egy új gyógyszer az emberi test parazitáira

  Kerülje el a webhelyekről és e-mail üzenetekből letöltött elemek megnyitását, kivéve, ha biztos abban, hogy hiteles, megbízható forrásból származnak. Ha bizonytalan egy elem forrását illetően, a legjobb, ha törli azt.

  féreg támogatása ideiglenes és állandó paraziták

  Később újra letöltheti, ha megbizonyosodott róla, hogy nem kártevőről van szó.