Szörnyű fejfájás kínozta a férfit - Lehidalsz, mit találtak az agyában az orvosok

Parazitákra hajszolás

parazitákra hajszolás

Gárdos szerint az oltás nemcsak azokat védi, akik be vannak oltva, hanem a többieket is. A szakember példaként a kanyarót hozta fel: miután ban védőoltást vezettek be ellene, a korábbi évek húszezres, jellemzően gyermekeket érintő halálozási adata a semmibe tűnt, mivel gyakorlatilag a teljes népességet kötelező jelleggel oltották át. Hozzátette, hogy a gyerekek oltásáról a szülők döntenek, akik közül sokan magukat sem oltatták még be.

Amikor a fertőzés irányítja a személyiséget

Szerinte a felnőttek veszélyérzete a sok eredményes oltás következtében elmúlt, nem tudják már, hogy szüleik, nagyszüleik idejében milyen sok betegség volt. Az oltásellenesség olyan, mint a középkori babona. Magyarországon szülői beleegyezéssel a 12—18 éves korosztály is kérhet már koronavírus elleni oltást, ám az ennél fiatalabbak egyelőre nem.

parazitákra hajszolás

Az egyes vakcinagyártóknál ugyanakkor több parazitákra hajszolás is folyik, melyek célja, hogy az egészen fiatal generációnak is elérhetővé tegyék az oltóanyagot. A Moderna termékét például a 6 hónapos, illetve annál parazitákra hajszolás kiskorúaknál tesztelik. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni.

A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket. Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

parazitákra hajszolás

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!