Colo-Vada Plus/Kolo-Vada Plus

Parazitáktól Kolovada. Kolovada a parazitákról

Tartalom

  Kolovada a parazitákról Tartalom A Kolo-Wada kolovada parazitáktól Kolovada parazitákról szakaszai. Vásárlói vélemények A bél tisztítását három szakaszban javasolják, speciális csomagok alkalmazásával. Minden kényelmes és egyszerű: vegye be a zsákot a megfelelő számmal és vegye be a megfelelő gyógyszert.

  parazitáktól Kolovada

  A fő munkát a második szakaszban végzika Kolo-Wada program. A betegek e periódusára vonatkozó vélemények a testük állapotáról és az előkészítő fázis átadásának helyességéről függenek. Időtartam - 4 nap.

  parazitáktól Kolovada

  A harmadik három napos tisztító testrészbena 4 napos böjt után helyreáll. Az emésztőrendszer lépett egy működő ritmus az első helyreállító napon ajánlatos enni nyers vagy enyhén feldolgozott zöldségek és élelmiszereket tartalmazó fehérje, mint a hús, a tojás és így tovább.

  A Kolovada programot, amelynek véleményei ilyen eltérő természetűek, valószínűleg az étrend megsértésével vagy a test súlyosan sűrűsödött. Nem túl határozott eredmény, amikor egy személy nagyon fiatal, vagy fordítva van, sok krónikus betegséggel rendelkezik, amelyet a Kolo-Vada program "kaszkád" programjával kell kezelni.

  parazitáktól Kolovada

  A Kolo-Vada tisztító módszere segítségével azonnal érzékelheti az energiát és az erőt, megjavítja a testet és javítja a külső vonzerőt!