Parazita szörnyek bennem 2 rész

Férgek szörnyek

Tartalom

  Hosszúnyakú, elefánt nagyságú mocsári szörnyeteg a Kongó-medencében Gigantikus tengeri kígyó Brit-Columbia partjai előtt És áldozatait áramütéssel és savkilövelléssel megbénító hatalmas féreg férgek szörnyek Góbi-sivatagban A világ tele van ilyen és ezekhez hasonló szörnyetegekkel, melyek létezésére megesküsznek az őket rendszeresen férgek szörnyek vélő helyi törzsek és őslakosok.

  helminthosporium sp caracteristicas Nuxsen tinktúra parazitákról vélemények

  De vajon mi az igazság ezekkel a legendai élőlényekkel kapcsolatban? Meddig tart a néphagyomány, és hol kezdődik a tudományos valóság az esetükben? Az izgalmas sorozatban a biológus-felfedező Pat Spain a legmodernebb "szörnykutató berendezések" bevetése és a helyiek tüzetes kifaggatása által ezekre a kérdésekre keres választ Szumátrától Kamerunon és Észak-Amerikán át egészen Amazóniáig.

  a villogó férgek okai gyógyítani papilloma seb eltávolítása

  És mielőtt azt hinnők, hogy előre borítékolható a legenda győzelme a tudományos tény felett, jusson eszünkbe, hogy egykor a hegyi gorillákra, az óriáspandákra és az okapira is a "népi fantázia szüleményeként" tekintettek a tudósok! A Kongó-medence titokzatos vízi szörnyeiről szóló legendák azóta nem miért szalagféreg kikopni a köztudatból, hogy az első európai felfedezők visszatértek Afrikából.

  helmint listát ha letépte a nemi szemölcsöket

  A tudósokat a leírás a növényevő szauropoda A filmben Pat Spain a Vancouver-szigetre utazik, hogy saját maga erősítse meg a szörny létezését — vagy oszlassa el a makacs legendát mindörökre. Nyomozása során szemtanúkat kérdez ki, oceanográfusokkal, halászokkal és anatómusokkal tánácskozik, s végül, amikor már nem halogatható tovább, alámerül a rettegett Caddy sötét birodalmába A környék nomád törzsei rettegnek tőle, ezért ha tehetik, nagy ívben elkerülik.

  a pinwormok és a férgek elleni gyógyszerek eltávolítva a férget a testből

  Pat Spaint viszont mágnesként vonzza a legenda, így meg sem áll Mongóliáig.