Blog Full Width

Kocsi futás

Bizony a képek és filmek arról tanúskodnak, hogy a kocsi futás igazán jól sikerült. Áradó szeretettel fogadott a falu. Meglátogattuk a kocsi-kocsi múzeumot is. Megérintettem a Mátyás Király által is kedvelt lovaskocsit. Előadást tartottam, sokat futottunk. A jó kocsiak megkínáltak minket. Zengett zúgott a térség a sportos jókedvtől. (tovább…)

Bővebben

Császári – dadi futás

Császári módon, családias hangulatban kerekedett ki a császári és dadi futásom. A térséget  rendőri és polgárőri jelenlét biztosította. Két óvodát is meglátogattam. Mindenhol lelkesem fogadtak sok-sok autogramot adtam felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. (tovább…)

Bővebben

Bábolnai futás

Igazán színes programon vehettek részt a velem futó bábolnai fiatalok. / 2018. október 26. / Az öröm futáson több helyen is megálltunk, ahol megkínáltak minket. Előadást tartottam Szaxon Attila Széchenyi díjas vállalkozó számítógépes termében. Megszólaltattam az iskolában a fiatalokat. Elfutottunk az 1710-ben ültetett akácfához. Baráti beszélgetést folytattam dr. Horváth Klára polgármesterrel. A Tv.  a fotó és az írott sajtó végig jelen volt. (tovább…)

Bővebben