Milyen bélférgek kerülhetnek szervezetünkbe?

Öltöző féreg. Ady Endre: Az Ősz szerelmei Az Ősz prédikátora:

Tartalom

  a helminták nevének típusai

  Közülük a korábbi hírekkel szemben nem is kettő, hanem három lány vesztette eszméletét - az öltözőben megtalált két lány mellett egy harmadik a vécén lett rosszul. Három másik lány elszaladt.

  férgek okozhatnak túlsúlyt

  A lap informátora szerint a lányok nagyon öltöző féreg, percek alatt rosszul lettek. Ettől ijedtek meg annyira öltöző féreg DVBBS tagjai, hogy azonnal kereket oldottak, a rendőrség már csak a reptéren tartóztatta fel őket.

  körömférgek és diagnózisuk

  Az informátor szerint olyat már sokszor láttak, hogy "a sztárok rajongó lányokat visznek be magukkal, aztán egy gyors szex után egy dedikált pólóval útjára is engedik őket, de ilyen aljasságot még nem látott a szakma". Ő reméli, hogy "a szakma kiveti magából az ilyen férgeket, és a zenészek tesznek is róla, hogy a világ minden táján megtudják, mit tettek Magyarországon ezek a fiúk". A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a zenekar tagjai ellen kábítószerrel való visszaélés gyanújával indult eljárás, azt viszont a rendőrség tagadja, hogy nemi erőszak történt volna.

  körömféreg és ödéma

  Ez alapján közölte a zenekart képviselő magyar ügyvéd, Papp Gábor, hogy a két esetnek nincs köze egymáshoz. A Bors megpróbált többet megtudni a lányok állapotáról az őket kezelő kórházból, ott viszont az igazgató hírzárlatot rendelt el.

  lehet puffadás a férgektől

  Mindeközben a Blikk úgy értesülthogy az egyik áldozat egy ismert tévés újságíró lánya, ő tehetett feljelentést az ügyben. A Blikk beszélt a fesztivál egészségügyi ellátását felügyelő orvossal, Szeles Gézával, aki szerint nem volt szükség "különösebb orvosi beavatkozásra", a lányokat a biztonság kedvéért szállították kórházba.